Coaching af ledere

Som leder er man et menneske, der arbejder med mennesker om at få løst en opgave. Det giver mangfoldige anledninger til krydspres. Ledercoaching fokuserer på de vigtige balancer i netop dit lederliv.

Du gør indtryk, med den måde du udtrykker din ledelsesmæssige vilje. Og den måde dine medarbejdere reagerer, gør indtryk på dig. At forstå effekten af, hvordan du som leder handler, kommunikerer og reagerer, kræver en god psykologisk forståelse. Både for individers og for gruppers psykologi. Og endnu væsentligere: Indblik i din egen psykologi. At forstå dig selv; dine grunde til at blive engageret eller frustreret. Grunde til, at det lige er Susanne du bliver så irriteret på. Eller hvorfor det lige er her, du strækker tålmodigheden til det pinlige. Eller at forstå hvorfor de reagerer så voldsomt, når du nu synes du bare sagde det stille og roligt. I hverdagens handlepres kan det være en udfordring, at få overskud og overblik til at tænke dybere over den slags ting.

I Ledercoaching tilstræber vi en stemning af kontaktfuldt nærvær, hvor du kan være i selskab med dig selv & din ledergerning, og få min hjælp og støtte til at blive klogere på det du oplever. Det støtter dig i at være det bedste menneske du har i dig, og derigennem at blive den bedste leder.

Individuelt eller gruppe

Ledercoaching kan finde sted individuelt eller i gruppe.
Individuel ledercoaching kan bl.a. være værdifuld, når du står i en akut udfordring, som du har brug for at blive klogere på, for at komme videre.
Ledercoaching i din egen ledergruppe kan være en måde at styrke lederteamet, og styrke jeres evne til at støtte og udfordre hinanden konstruktivt i hverdagen.
Ledercoaching i en åben gruppe af ledere fra forskellige organisationer, kan berige med inspirerende forskellighed, større frihed og mere overraskende nyttig inspiration til livet som leder.